Geen producten in de winkelwagen.

Image Alt

Pumpkin Organics

  >  Pumpkin Organics

1000 dagen

Voeding is een cruciaal onderdeel van je baby’s leven, en dan met name de eerste 1000 dagen van je baby’s leven. Dit begint al vanaf het moment dat je baby nog in de buik zit.
De eerste 1000 dagen, dat houdt in, tijdens de zwangerschap + pakweg de eerste twee levensjaren. Die zijn zeer belangrijk voor je kleine en zijn mede bepalend voor de levenslange gezondheid.

Pumpkin Organics heeft hun baby voeding gebaseerd op de wetenschap achter deze eerste 1000 dagen, want deze periode kan helpen om kinderen gezonde voeding te prefereren. Een goede smaak kan worden aangeleerd. En we kennen daar allemaal de voordelen van!

– Gezonde voeding leidt tot een betere mentale en fysieke gezondheid.

– Gezonde voeding kan diet-gerelateerde ziektes voorkomen, zoals obesitas en diabetes.

 

Groente, groente, groene & fruit!

De meeste baby knijpzakjes bevatten veel (al dan niet natuurlijke) suikers, zijn flauw van smaak of gebruiken weinig ingrediënten.
De producten van Pumpkin Organics zijn anders, zie hier onder waarom en hóe anders ze dan zijn

– Pumpkin Organics gebruikt een ruim aantal verschillende groenten om het smaakpalet van je baby op jonge leeftijd al te ontwikkelen, hierdoor zullen ze op latere leeftijd meer smaken lekker vinden.

– Pumpkin Organics elimineert de drang naar suiker door maar weinig suikers (van natuurlijke oorsprong) te verwerken in hun producten. Niet al het lekkers hoeft zoet te zijn.

– Pumpkin Organics zorgt er voor dat kinderen van groente (en de smaak daar van) gaan houden.

 

Het verhaal achter Pumpkin Organics

De oprichtster, Jaclyn, groeide op in Canada, met een grote liefde voor goed maar niet perse gezond eten.
Jaren later en na een verhuizing naar Munchen, voor de liefde die ze in Florian vond, werd ze gediagnosticeerd met een auto immuun ziekte “Hashimoto”. Ze heeft als reactie daarop haar dieet over een compleet andere boeg gegooid, met goede resultaten, ze heeft de ziekte volledig onder controle door een goede combinatie van groente en fruit te eten, en suikers & gluten te vermijden.

Deze ervaring heeft Jaclyns blik op voeding, en met name baby voeding, flink verscherpt. Suikers zijn immers vaak in (te) grote hoeveelheden aanwezig. Neem daarbij de kennis van de eerste 1000 dagen van baby’s en een nieuw concept was geboren. Jaclyn wilde een beter en vooral gezonder product op de markt zetten, om ouders te helpen goede en gezonde keuzes te maken voor hun baby tijdens deze cruciale 1000 dagen.

Inmiddels hebben Jaclyn & Florian zelf ook een dochter (Baas Product Tester) en zijn ze er van overtuigd dat onze kinderen alleen het beste verdienen, namelijk gezonde, voedzame maar vooral lekkere knijpzakjes met veel groente, en een beetje fruit!

Bekijk hier het volledige aanbod van Pumpkin Organics!