Image Alt

S.O.S. (Save Our Seas)

  >    >  S.O.S. (Save Our Seas)

S.O.S. !

De producten van S.O.S. zijn letterlijk een hulpkreet verpakt als een lekker tussendoortje. Het gaat helaas niet zo goed met onze super belangrijke oceanen en om op een leuke manier aandacht hier voor te vragen, door kinderen er bewust van te maken, heeft fabrikant Earth & Co een nieuw merk gelanceerd, S.O.S. Kids Snacks.

De snoepjes zijn uiteraard gezond – een plak van verschillende gedroogde fruitsoorten -, maar ze zijn ook nog eens super leuk! Elke smaak heeft namelijk een (zee)dier als thema waarvan in het zakje een verzamelkaart (16 stuks totaal over 4 smaken) zit, en het snoepje is interactief, je kleine kan er dus mee spelen (normaal gesproken willen we niet dat de kleintjes met eten spelen, maar in dit geval mag het!). In het snoepje zijn verschillende vormpjes gestanst, welke ze kunnen uitdrukken, mee kunnen spelen en daarna lekker opeten.

Milieu

Zoals de naam al zegt, we moeten er alles aan doen om onze belangrijke oceanen schoonhouden, maar ook de rest van het milieu is belangrijk, daarom gebruikt S.O.S. 100% recyclebare verpakkingen, FSC gecertificeerd karton gemaakt van 75% gerecycled materiaal en printen ze carbon neutraal met plantaardige inkt.

Maar niet alleen de verpakking is belangrijk, ook de inhoud, het fruit komt 100% uit Zuid Afrika en de snoepjes bevatten geen zwavel, geen conserveringsmiddelen, geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen! Daarnaast zijn ze een bron van vezels, bevatten ze vitamine C en zijn ze vegan, halal en kosher.

Smaken

De snoepjes komen in 4 lekkere smaken, Mango, Aardbei, Perzik en Zwarte Bes.

De waardering van www.nommies.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 88 reviews.