Geen producten in de winkelwagen.

Kiddylicious

Voedzaam en smaakvol eten. Volgens Kiddylicious dé combi voor een positieve houding van kinderen naar eten. De snacks van Kiddylicious worden zo gemaakt dat het de groei van kinderen op verschillende vlakken stimuleert. Van kaak-, smaak- en spraakontwikkeling tot het verfijnen van de hand-oog coördinatie. 

Kiddylicious snacks zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 6 maanden. Voor elke fase in het eerste levensjaar zijn er gepaste snacks. Zo krijgt je kind de snack die de ontwikkeling voor de volgende fase opwekt.

Dansende smaakpapillen

Kan je kindje met hulp rechtop zitten? Dan is de eerste mijlpaal aangetikt: want  nu komt naast melkvoeding vast eten erbij. Hoera! Het experimenteren kan  beginnen. Voor deze fase heeft Kiddylicious snacks met subtiele fruitsmaken die de smaakpapillen aanwakkeren. Hiermee wordt het bewegen van het tongetje  gestimuleerd wat goed is voor de spraakontwikkeling.

De eerste tandjes

Als je kind zelfstandig kan zitten en de eerste tandjes groeien, is hij of zij toe aan kleine stukjes en meer textuur. Het kauwen wordt namelijk geoefend. Ook dit is belangrijk voor de spraakontwikkeling. Kiddylicious heeft daarom voor kindjes in deze fase tussendoortjes met meer textuur en bite.

Dada!

Rollen, kruipen, optrekken en een kind dat flink om zich heen grijpt! Om deze bewegingen nog verder te bevorderen en te verfijnen heeft Kiddylicious snacks met smallere vormen en iets meer textuur. Zo ontwikkelen de kaakspieren zich nog verder en oefenen kindjes voorwerpen op te pakken. Oh, en houd je oren gespitst. In deze periode kun je de eerste woordjes namelijk horen.

De eerste verjaardag

Rond de eerste verjaardag hebben kindjes vaak een eigen wil en misschien zijn zelfs de eerste stapjes gezet. Om deze ontwikkeling en de groei verder te stimuleren, heeft Kiddylicious gepaste tussendoortjes en etenswaren voor deze leeftijdsfase. Nu ze meer zelf gaan bewegen, verbranden ze ook meer energie. Pak je voor jezelf ook een snackje?

Nommies biedt een zeer compleet aanbod van heerlijke Kiddylicious snacks, klik hier om een kijkje te nemen in het assortiment !