Geen producten in de winkelwagen.

 

De Kleine Keuken

Er waren eens een aantal ouders die zochten naar de beste producten en adviezen voor hun kinderen. De potjes voeding uit de supermarkt vonden ze maar niks. Te veel lege voedingsstoffen en te weinig smaak- en geurbeleving. Hierop besloten ze zelf de keuken in te stappen.

Eenmaal in de keuken bedachten deze ouders allerlei gezonde recepten om aan hun kinderen te geven. Want zij waren – en zijn nog steeds – overtuigd dat met verantwoorde voeding je kind gezond en energiek opgroeit. Inspiratie voor deze recepten vroegen ze ook aan andere ouders in hun omgeving. Wat missen zij in de schappen van de supermarkt? 

Echt fruit voor echte smaken

Uit al deze ideeën is een uitgebreid assortiment ontstaan van kindvriendelijke en biologisch verantwoorde producten. Zowel voor op brood als voor tussendoor. De Kleine Keuken gebruikt echte stukken groente en fruit zodat kinderen de vitaminen en mineralen binnenkrijgen die ze nodig hebben om lekker actief te kunnen zijn. Daarnaast zijn de producten vrij van alle kunstmatige toevoegingen. Denk bijvoorbeeld aan suikers, conserveringsmiddelen en smaak- en kleurstoffen.

De etenswaren van De Kleine Keuken zijn geschikt voor kinderen van 6 tot 12 maanden. Maar het is begrijpelijk als je als ouder af en toe bijvoorbeeld een koekje mee eet. Ze smaken namelijk echt goed! 

Nommies biedt het complete aanbod van heerlijke de Kleine Keuken snacks aan. Klik hier om de tussendoortjes van de Kleine Keuken te bekijken!