Geen producten in de winkelwagen.

BEAR

Hoe krijg je kinderen zover dat ze fruit gaan eten? Verpak het in snoepjes. En bij BEAR snappen ze dat heel goed!

Gezond snoepen

BEAR verstopt in hun snoepjes essentiële vitaminen en mineralen die in fruit en groente zitten. Het fruit zit boordevol smaak omdat deze vers in het seizoen worden geplukt. Daarna bakken ze het in een speciale oven op een lage temperatuur. Zo maken ze de snoepjes in verschillende vormen, smaken en kleuren. En het belangrijkste is: er wordt niets aan toegevoegd.

Beren in de stad

BEAR is ontstaan uit de frustratie die de oprichtster Hayley om zich heen hoorde. Haar omgeving had moeite met het volgen van ingewikkelde diëten. En de kinderen om haar heen wilden maar geen fruit eten. Als fitness coach wist Hayley maar al te goed hoe belangrijk gezonde voeding is. Dus zij ging op zoek naar een manier om lekker en vooral makkelijker gezond te eten.

Stadsberen vs. wilde beren

De naam BEAR is geïnspireerd uit een artikel dat Hayley las. In dit artikel werd het eetpatroon van wilde beren vergeleken met beren die in de stad hun eten zochten. Beren in de stad? Ja, een aantal beren ging op avontuur en kwam dus uit in een stadje. In het stadje trokken ze vuilnisbakken open waar junkfood in zat. Deze stadsberen kregen weinig beweging en werden niet ouder dan 10 jaar. De wilde beren die vooral bessen en vis aten, werden juist veel ouder dan 10 jaar. Daarin herkende Hayley het eetgedrag van mensen en daar wilde ze verandering in brengen.

Jong beginnen

Met BEAR maken kinderen al op jonge leeftijd kennis met echte smaken. Vanaf 12 maanden verwen je ze BEAR Yo Yo’s als tussendoortje. Snoepjes geschikt voor in de kleine handjes. Deze zijn opgerold zodat ze makkelijk in het broodtrommeltje passen.

Klik hier om het aanbod van BEAR te bekijken!