Image Alt

B2B

  >  B2B

Gezonde tussendoortjes.

Al ruim een jaar zetten wij van Nommies ons in om gezonde en verantwoorde tussendoortjes voor kids bij ouders in huis te krijgen.

Wij vinden het tijd om ook buitenshuis de mogelijkheid te bieden op een heerlijk en verantwoord tussendoortje.

De sportkantine is hier dé perfecte locatie voor!

Hoe zonde is de gewoonte eigenlijk om na het sporten een vette hap of snoepgoed naar binnen te werken? Een gezonde sportsessie kun je het best verstandig afsluiten met een gezonde maar overheerlijke snack.

Het assortiment van Nommies biedt verschillende soorten lekkernijen aan in de vorm van koekjes, snoep, chips, rozijntjes en repen. Onze producten zijn 100% gezond, verantwoord, veelal van biologische oorsprong en vrij van toegevoegde stoffen.

Zet samen met Nommies de eerste stap naar een gezonde kantine!

Werkwijze

Samen kijken we naar de behoeften van jou kantine en stellen we een pakket samen met producten die voor jou kantine geschikt zijn.

Wil je van alles wat proberen, dan is dat ook mogelijk, we bieden ook dozen aan met gemengde snacks. Deze dozen zijn uitermate geschikt om te proberen wat werkt in de kantine, en op basis daar van kan je in de toekomst je bestelling aanpassen.

Dat het een goede keuze is om de kantine van gezonde snacks te voorzien moge duidelijk zijn, maar het moet natuurlijk ook voor de kantine interessant blijven.

Geen zorgen! Onze producten hebben een gezonde marge, goed voor de sporters en voor de kantine.

Ben je er klaar voor om gezonde snacks aan te bieden in je kantine ?

Mail ons dan nu voor een vrijblijvende offerte